APA:
کپیفرهادی، شهلا، خسروی دارانی، کیانوش، مشایخ، مرتضی، مرتضویان، سیدامیرمحمد، محمدی، عبدالرضا، و شهراز، فرزانه. (1391). بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 87-95. SID. https://sid.ir/paper/72529/fa
Vancouver:
کپیفرهادی شهلا، خسروی دارانی کیانوش، مشایخ مرتضی، مرتضویان سیدامیرمحمد، محمدی عبدالرضا، شهراز فرزانه. بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):87-95. Available from: https://sid.ir/paper/72529/fa
IEEE:
کپیشهلا فرهادی، کیانوش خسروی دارانی، مرتضی مشایخ، سیدامیرمحمد مرتضویان، عبدالرضا محمدی، و فرزانه شهراز، “بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 87–95، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72529/fa