APA:
کپیقاسمی، شیوا، همتی، خدایار، بشیری صدر، زین العابدین، قاسم نژاد، عظیم، و قاسمی، مصطفی. (1390). بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(31)، 69-75. SID. https://sid.ir/paper/72542/fa
Vancouver:
کپیقاسمی شیوا، همتی خدایار، بشیری صدر زین العابدین، قاسم نژاد عظیم، قاسمی مصطفی. بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(31):69-75. Available from: https://sid.ir/paper/72542/fa
IEEE:
کپیشیوا قاسمی، خدایار همتی، زین العابدین بشیری صدر، عظیم قاسم نژاد، و مصطفی قاسمی، “بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 31، pp. 69–75، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72542/fa