APA:
کپیمحرمی، اسرافیل، و شاهدی باغ خندان، محمد. (1390). تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(31)، 23-33. SID. https://sid.ir/paper/72544/fa
Vancouver:
کپیمحرمی اسرافیل، شاهدی باغ خندان محمد. تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(31):23-33. Available from: https://sid.ir/paper/72544/fa
IEEE:
کپیاسرافیل محرمی، و محمد شاهدی باغ خندان، “تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 31، pp. 23–33، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72544/fa