APA:
کپیمهدیان، الهام، مظاهری تهرانی، مصطفی، و شهیدی، فخری. (1390). بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(31)، 107-114. SID. https://sid.ir/paper/72545/fa
Vancouver:
کپیمهدیان الهام، مظاهری تهرانی مصطفی، شهیدی فخری. بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(31):107-114. Available from: https://sid.ir/paper/72545/fa
IEEE:
کپیالهام مهدیان، مصطفی مظاهری تهرانی، و فخری شهیدی، “بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 31، pp. 107–114، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72545/fa