Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,018
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

734
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 68

چکیده

 گردو ((Juglans regia L. یکی از مهمترین محصولات باغبانی در ایران می باشد. میوه های گردو یک منبع غنی از ترکیبات ضروری برای سلامتی انسان می باشند. در این بررسی تعداد 12 ژنوتیپ گردو در 4 منطقه از استان مرکزی به خاطر باردهی منظم و عملکرد بالا انتخاب شدند و در طی سال 1386 چندین خصوصیت پومولوژیکی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. در ژنوتیپ های مورد ارزیابی, وزن میوه و مغز به ترتیب بین 15.25-7.46 گرم و 8.1-3.77 گرم و درصد مغز بین 60.51-45.97 درصد متغیر بود. میزان روغن و پروتئین نیز به ترتیب بین 73.0- 51.0 و 14.55-10.15 درصد متغیر بود. نتایج نشان داد بیشترین میانگین وزن میوه و مغز (به ترتیب 15.25 و 8.1 گرم) متعلق به ژنوتیپ MS15, بیشترین درصد مغز و روغن (به ترتیب 60.51 و 73.06 درصد) متعلق به ژنوتیپ MS43 و بیشترین درصد پروتئین (14.55 درصد) متعلق به ژنوتیپ MS12 بود. میوه ژنوتیپ های برتر انتخابی می تواند در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی، مصطفی، ارزانی، کاظم، حسنی، داراب، و قاسمی، شیوا. (1390). تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(31)، 63-68. SID. https://sid.ir/paper/72549/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی مصطفی، ارزانی کاظم، حسنی داراب، قاسمی شیوا. تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(31):63-68. Available from: https://sid.ir/paper/72549/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی قاسمی، کاظم ارزانی، داراب حسنی، و شیوا قاسمی، “تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 31، pp. 63–68، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72549/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا