APA:
کپیاحسانی، علی، محمودی، رزاق، توکمه چی، امیر، و پژوهی، محمدرضا. (1390). پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(31)، 77-83. SID. https://sid.ir/paper/72550/fa
Vancouver:
کپیاحسانی علی، محمودی رزاق، توکمه چی امیر، پژوهی محمدرضا. پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(31):77-83. Available from: https://sid.ir/paper/72550/fa
IEEE:
کپیعلی احسانی، رزاق محمودی، امیر توکمه چی، و محمدرضا پژوهی، “پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 31، pp. 77–83، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72550/fa