مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,804
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,300
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 83

چکیده

 امروزه غذاهای پروبیوتیکی به عنوان فراورده های عمل آوری شده حاوی باکتری های پروبیوتیک زنده در مقادیر کافی, جهت اثرات مفید بر سلامتی انسان معرفی می شوند. هدف از این مطالعه ارزیابی پنیر سفید ایرانی به عنوان یک ماده غذایی حامل باکتری های پروبیوتیک (شامل گونه های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم) می باشد. در این مطالعه ماندگاری باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم, لاکتوباسیلوس بولگاریکوس (اس پی), بیفیدوباکتریوم انیمالیس و بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم در مراحل مختلف تولید, رسیدن و نگهداری پنیر سفید ایرانی با استفاده از محیط کشتهای اختصاصی ارزیابی شد. بالاترین میزان ماندگاری در انتهای دوره رسیدن پنیر سفید مربوط به باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم انیمالیس در تیمار فاقد استارتر و کمترین میزان ماندگاری مربوط به باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بولگاریکوس (اس پی) در تیمار واجد استارتر بود. خصوصیات ماندگاری گونه های لاکتوباسیلوس بکار رفته در این مطالعه کاملا متفاوت از گونه های بیفیدوباکتریوم مورد استفاده در تهیه پنیر سفید ایرانی بود. در مطالعه حاضر اگر چه میزان شمارش زنده گونه های لاکتوباسیلوس و ببیفیدوباکتریوم در در طی دوره رسیدن پنیر سفید کاهش نشان داد اما میزان آنها در انتهای دوره رسیدن و نگهداری پنیر به کمتر از 106 CFU/g نرسید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احسانی، علی، محمودی، رزاق، توکمه چی، امیر، و پژوهی، محمدرضا. (1390). پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(31)، 77-83. SID. https://sid.ir/paper/72550/fa

    Vancouver: کپی

    احسانی علی، محمودی رزاق، توکمه چی امیر، پژوهی محمدرضا. پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(31):77-83. Available from: https://sid.ir/paper/72550/fa

    IEEE: کپی

    علی احسانی، رزاق محمودی، امیر توکمه چی، و محمدرضا پژوهی، “پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 31، pp. 77–83، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72550/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button