Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,200
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

682
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 در این پروژه 3 رقم زیتون مورد آزمون قرار گرفته است. این رقمها شامل زرد (ایران), کرونایکی (یونان) و آربکین (اسپانیا) می باشد که در 4 ماه متوالی مرداد, شهریور, مهر و آبان برداشت شد. درصد روغن در میوه این ارقام از طریق روش سوکسله و ترکیب پلی فنول توسط HPLC در روغن حاصل از میوه آنها اندازه گیری شد. با توجه به اینکه نمونه ها در ماههای مختلف برداشت شدند, میزان پلی فنولها با افزایش رسیدگی افزایش یافتند ولی در رقم آربکین میزان پلی فنول در طول دوره رسیدگی تغییر معنی داری نداشته اما در ارقام زرد و کرونایکی روند افزایشی دیده شده است. که این تغییرات تحت تاثیر شدید ژنتیک قرار دارند. در دوره آخر رسیدگی بیشترین توازن در اسیدهای چرب در رقم کرونایکی مشاهده شد. درصد روغن در تمام ارقام با افزایش رسیدگی افزایش پیدا کرد. در مجموع به نظر می رسد از لحاظ درصد روغن و پلی فنولها رقم کرونایکی از کیفیت بیشتری برخوردار است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

بلندنظر، سیده زهرا، قوامی، مهرداد، سرویلی، ماریتسو، هوشمند، داریوش، و صفافر، حامد. (1392). تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(39)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/72552/fa

Vancouver: کپی

بلندنظر سیده زهرا، قوامی مهرداد، سرویلی ماریتسو، هوشمند داریوش، صفافر حامد. تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(39):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/72552/fa

IEEE: کپی

سیده زهرا بلندنظر، مهرداد قوامی، ماریتسو سرویلی، داریوش هوشمند، و حامد صفافر، “تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 39، pp. 1–9، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72552/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا