APA:
کپیبلندنظر، سیده زهرا، قوامی، مهرداد، سرویلی، ماریتسو، هوشمند، داریوش، و صفافر، حامد. (1392). تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(39)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/72552/fa
Vancouver:
کپیبلندنظر سیده زهرا، قوامی مهرداد، سرویلی ماریتسو، هوشمند داریوش، صفافر حامد. تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(39):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/72552/fa
IEEE:
کپیسیده زهرا بلندنظر، مهرداد قوامی، ماریتسو سرویلی، داریوش هوشمند، و حامد صفافر، “تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 39، pp. 1–9، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72552/fa