APA:
کپیسلمانی زاده، ساناز، پیراوی ونک، زهرا، و صفافر، حامد. (1392). تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(39)، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/72554/fa
Vancouver:
کپیسلمانی زاده ساناز، پیراوی ونک زهرا، صفافر حامد. تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(39):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/72554/fa
IEEE:
کپیساناز سلمانی زاده، زهرا پیراوی ونک، و حامد صفافر، “تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 39، pp. 49–60، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72554/fa