APA:
کپینیک زاد، نسیم، سحری، محمدعلی، قوامی، مهرداد، پیراوی ونک، زهرا، حسینی، سیدابراهیم، صفافر، حامد، و بلندنظر، سیداحمد. (1392). خواص فیزیکوشیمیایی و شاخص های تغذیه ای ارقام زیتون طی فرآیند کنسرو کردن. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(39)، 31-41. SID. https://sid.ir/paper/72556/fa
Vancouver:
کپینیک زاد نسیم، سحری محمدعلی، قوامی مهرداد، پیراوی ونک زهرا، حسینی سیدابراهیم، صفافر حامد، بلندنظر سیداحمد. خواص فیزیکوشیمیایی و شاخص های تغذیه ای ارقام زیتون طی فرآیند کنسرو کردن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(39):31-41. Available from: https://sid.ir/paper/72556/fa
IEEE:
کپینسیم نیک زاد، محمدعلی سحری، مهرداد قوامی، زهرا پیراوی ونک، سیدابراهیم حسینی، حامد صفافر، و سیداحمد بلندنظر، “خواص فیزیکوشیمیایی و شاخص های تغذیه ای ارقام زیتون طی فرآیند کنسرو کردن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 39، pp. 31–41، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72556/fa