APA:
کپیمیرزایی کلایی، فاطمه، و جعفرپور، سیدعلی. (1398). ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 17-30. SID. https://sid.ir/paper/72560/fa
Vancouver:
کپیمیرزایی کلایی فاطمه، جعفرپور سیدعلی. ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):17-30. Available from: https://sid.ir/paper/72560/fa
IEEE:
کپیفاطمه میرزایی کلایی، و سیدعلی جعفرپور، “ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 17–30، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72560/fa