APA:
کپیامیری، اعظم، مرتضوی، سیدمحمدحسن، محمودی سورستانی، محمد، کیاست، علیرضا، و رمضانی، زهرا. (1398). تاثیر بسته بندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 263-274. SID. https://sid.ir/paper/72564/fa
Vancouver:
کپیامیری اعظم، مرتضوی سیدمحمدحسن، محمودی سورستانی محمد، کیاست علیرضا، رمضانی زهرا. تاثیر بسته بندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):263-274. Available from: https://sid.ir/paper/72564/fa
IEEE:
کپیاعظم امیری، سیدمحمدحسن مرتضوی، محمد محمودی سورستانی، علیرضا کیاست، و زهرا رمضانی، “تاثیر بسته بندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 263–274، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72564/fa