APA:
کپیاصفهانی مهر، عاطفه، حسینی، سیدابراهیم، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1398). بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/72575/fa
Vancouver:
کپیاصفهانی مهر عاطفه، حسینی سیدابراهیم، سیدین اردبیلی سیدمهدی. بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/72575/fa
IEEE:
کپیعاطفه اصفهانی مهر، سیدابراهیم حسینی، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 31–40، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72575/fa