APA:
کپیرضوی، سیداسماعیل، رستگار، مینو، ابراهیمی، پونه، و رضایی، شهریار. (1398). بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 79-87. SID. https://sid.ir/paper/72584/fa
Vancouver:
کپیرضوی سیداسماعیل، رستگار مینو، ابراهیمی پونه، رضایی شهریار. بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):79-87. Available from: https://sid.ir/paper/72584/fa
IEEE:
کپیسیداسماعیل رضوی، مینو رستگار، پونه ابراهیمی، و شهریار رضایی، “بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 79–87، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72584/fa