مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

638
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 87

چکیده

 استفاده از پوشش خوراکی برای حفاظت از مواد غذایی در سال های اخیر افزایش چشم گیری داشته است. در این پژوهش کلاهک رسیده قارچ دکمه ایAgaricus bisporus با ماده کربوکسی متیل سلولز 1 درصد و نانو امولسیون آویشن شیرازی (Zataria multiflora) در سه غلظت 200, 300 و 400 میلی گرم بر لیتر پوشش داده و در دمای 8 درجه سلسیوس به مدت دو هفته نگه داری شدند. طی این مدت افت وزن, مواد جامد محلول, استحکام بافت و رنگ بررسی شدند. نتایج بدست آمده نشان داد افت وزن در تیمارهای دارای پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی نسبت به شاهد تفاوت معنی داری دارند, به طوری که با افزایش غلظت نانو امولسیون آویشن شیرازی وزن کلاهک ها افت کمتری داشتند. از طرفی میزان ازدست دادن رطوبت در کلاهک ها از روند افت وزن تبعیت می کند. بنابراین پوشش دهی می تواند سبب به تاخیر افتادن خشک شدن و چروکیدگی در کلاهک گردد. هم چنین با افزایش غلظت نانو امولسیون آویشن شیرازی استحکام بافت نسبت به شاهد افزایش یافت و بهترین غلظت 300 و 400 میلی گرم بر لیتر می باشد. مواد جامد محلول در آب نیز تا روز هفتم افزایش یافته و در پایان دوره ماندگاری کاهش نشان داد که کمترین آن در غلظت 400 میلی گرم بر لیتر بوده است. مطابق نتایج مناسب ترین مقادیر برای دو پارامترL* وΔ E* در غلظت 400 میلی گرم بر لیتر از نانواسانس تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی، سیداسماعیل، رستگار، مینو، ابراهیمی، پونه، و رضایی، شهریار. (1398). بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 79-87. SID. https://sid.ir/paper/72584/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی سیداسماعیل، رستگار مینو، ابراهیمی پونه، رضایی شهریار. بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):79-87. Available from: https://sid.ir/paper/72584/fa

    IEEE: کپی

    سیداسماعیل رضوی، مینو رستگار، پونه ابراهیمی، و شهریار رضایی، “بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 79–87، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72584/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button