APA:
کپیمحمدی، سیدعلی، قدس روحانی، محسن، نجف نجفی، مسعود، و کاشانی نژاد، مرتضی. (1398). بررسی اثر صمغ کنجاک, فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 239-251. SID. https://sid.ir/paper/72586/fa
Vancouver:
کپیمحمدی سیدعلی، قدس روحانی محسن، نجف نجفی مسعود، کاشانی نژاد مرتضی. بررسی اثر صمغ کنجاک, فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):239-251. Available from: https://sid.ir/paper/72586/fa
IEEE:
کپیسیدعلی محمدی، محسن قدس روحانی، مسعود نجف نجفی، و مرتضی کاشانی نژاد، “بررسی اثر صمغ کنجاک, فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 239–251، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72586/fa