Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,635
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

979
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحلیل مولفه های رفتار مصرف کنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران

صفحات

 صفحه شروع 173 | صفحه پایان 183

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروانی، فرهاد، پزشکی راد، غلامرضا، و فرهادیان، همایون. (1395). تحلیل مولفه های رفتار مصرف کنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 173-183. SID. https://sid.ir/paper/72594/fa

    Vancouver: کپی

    خسروانی فرهاد، پزشکی راد غلامرضا، فرهادیان همایون. تحلیل مولفه های رفتار مصرف کنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):173-183. Available from: https://sid.ir/paper/72594/fa

    IEEE: کپی

    فرهاد خسروانی، غلامرضا پزشکی راد، و همایون فرهادیان، “تحلیل مولفه های رفتار مصرف کنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 173–183، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72594/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا