APA:
کپیمردانی، ماریه، فرحناکی، عسگر، مصباحی، غلامرضا، گل مکانی، محمدتقی، و مجذوبی، مهسا. (1395). بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره, کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/72599/fa
Vancouver:
کپیمردانی ماریه، فرحناکی عسگر، مصباحی غلامرضا، گل مکانی محمدتقی، مجذوبی مهسا. بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره, کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/72599/fa
IEEE:
کپیماریه مردانی، عسگر فرحناکی، غلامرضا مصباحی، محمدتقی گل مکانی، و مهسا مجذوبی، “بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره, کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 47–56، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72599/fa