APA:
کپیجمال آبادی، مریم، و صارم نژاد، سولماز. (1395). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 127-136. SID. https://sid.ir/paper/72604/fa
Vancouver:
کپیجمال آبادی مریم، صارم نژاد سولماز. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):127-136. Available from: https://sid.ir/paper/72604/fa
IEEE:
کپیمریم جمال آبادی، و سولماز صارم نژاد، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 127–136، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72604/fa