APA:
کپییاورمنش، مسعود، مرتضوی، علی، و حبیبی نجفی، محمدباقر. (1386). پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(4)، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/72606/fa
Vancouver:
کپییاورمنش مسعود، مرتضوی علی، حبیبی نجفی محمدباقر. پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(4):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/72606/fa
IEEE:
کپیمسعود یاورمنش، علی مرتضوی، و محمدباقر حبیبی نجفی، “پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 4، pp. 53–63، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72606/fa