Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,159
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

768
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 52

چکیده

 نوع و میزان میکروارگانیسم آغازگری که در تولید ماست غلیظ شده استفاده می شود, دو عامل موثر در کیفیت محصول می باشد. نمونه های ماست غلیظ شده از تلقیح مستقیم شیر غلیظ شده با اواپراتور تحت خلا تا دو سطح ماده جامد کل (23 و 27 درصد), با دو نوع کشت آغازگر CH1 و YC-380 تهیه شدند. سطوح آغازگر مورد استفاده شامل 2 و 4 درصد برای نمونه 23 درصد ماده جامد, و 2, 4 و 6 درصد برای نمونه 27 درصد ماده جامد بودند. بررسی آماری نتایج نشان داد که استفاده از آغازگر YC-380 در مقایسه با CH1 باعث بهبود طعم و بافت نمونه ها در دو سطح ماده جامد می شود. استفاده از سطوح بالاتر آغازگر تا حد 4 درصد طعم و بافت همه نمونه ها را بهبود داده اما از آن حد بیشتر, تاثیر معناداری بر پذیرش حسی آنها نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مهدیان، الهام، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1386). بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(4)، 45-52. SID. https://sid.ir/paper/72608/fa

    Vancouver: کپی

    مهدیان الهام، مظاهری تهرانی مصطفی. بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(4):45-52. Available from: https://sid.ir/paper/72608/fa

    IEEE: کپی

    الهام مهدیان، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 4، pp. 45–52، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72608/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا