APA:
کپیمحمدی، مهرداد، عقابی، فیروز، و سیداحمدیان، فریبا. (1386). ارزیابی ویژگی های حسی کالباس. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(4)، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/72612/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مهرداد، عقابی فیروز، سیداحمدیان فریبا. ارزیابی ویژگی های حسی کالباس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(4):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/72612/fa
IEEE:
کپیمهرداد محمدی، فیروز عقابی، و فریبا سیداحمدیان، “ارزیابی ویژگی های حسی کالباس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 4، pp. 9–18، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72612/fa