مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

933
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های فیزیکی 7 رقم کلزا

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 28

چکیده

 دانه هفت رقم کلزا به نام های طلایه, اورینت, آپشن, کالورت, گلوبال, هایولا 401 و هایولا 308 دارای رطوبت های به ترتیب 5.41, 4.55, 5.49, 4.25, 4.74, 5.32 و %5.53 بر پایه تر (w.b) به منظور مطالعه ویژگیهای فیزیکی انتخاب شد. ویژگیهای فیزیکی آزمایش شده در این تحقیق شامل طول, عرض, ضخامت, قطر میانگین هندسی, ضریب کرویت, مساحت سطح, حجم, چگالی جامد و چگالی توده, ضریب اصطکاک ایستایی بر روی سطوح مختلف و تخلخل بود که با استفاده از روشهای استاندارد, اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که طول, عرض, ضخامت, قطر میانگین هندسی و قطر میانگین حسابی برای دانه های کلزا به ترتیب از 1.838 تا2.295 mm , 1.758 تا 2.147 mm, 1.591 تا1.904 mm , 1.76 تا 2.095 mm, 1.761 تا2.104 mm  متغیر بود. ضریب کرویت, مساحت سطح, حجم, چگالی توده, چگالی جامد و تخلخل دانه های کلزا به ترتیب 0.91 تا 0.957, 9.744 تا13.86 mm2 ,2.667  تا mm3 6.44 , 675.61 تا 741.6 kgm-3, 928.01 تا 1370 kgm-3 و 25.3 تا %45.9 بدست آمد. در بررسی ضریب اصطکاک ایستایی دانه های کلزا بر روی سطوح آلومینیوم, چوب چند لایه, آهن گالوانیزه, فولاد و لاستیک مشاهده شد که مقدار آن از 0.273 بر روی سطح فولاد تا 0.51 بر روی سطح چوب چند لایه متغیر بود. بررسی آماری نشان داد که ویژگی های فیزیکی دانه های کلزای ارقام مختلف دارای تفاوت معنی داری هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حزباوی، عیسی، و مینایی، سعید. (1387). ویژگی های فیزیکی 7 رقم کلزا. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(4)، 21-28. SID. https://sid.ir/paper/72616/fa

    Vancouver: کپی

    حزباوی عیسی، مینایی سعید. ویژگی های فیزیکی 7 رقم کلزا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(4):21-28. Available from: https://sid.ir/paper/72616/fa

    IEEE: کپی

    عیسی حزباوی، و سعید مینایی، “ویژگی های فیزیکی 7 رقم کلزا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 4، pp. 21–28، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72616/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button