مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

961
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو، رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 89

چکیده

 میوه اغلب ارقام خرمالو به علت گسی در هنگام برداشت غیر قابل مصرف بوده و لازم است با انجام تیمارهایی رفع گس گردد. تیمارهای رفع گسی استفاده شده در این آزمایش تیمارهای محلول پاشی با اتانول 36% و یا قرار دادن میوه ها در اتمسفر اشباع از دی اکسیدکربن بودند که توانستند غلظت تانن های محلول میوه خرمالو, رقم کرج را به زیر حد بحرانی ایجاد کننده طعم گس (1000 پی پی ام), کاهش دهند. بر اساس نتایج آزمون پانل کمترین درجه طعم گس میوه توسط تیمار های دی اکسیدکربن و اتانول 7.5 میلی لیتر حاصل شد. از طرفی از نظر آزمون کنندگان تفاوت معنی داری بین تیمارهای رفع گسی در شاخص رنگ میوه و سفتی مطلوب بافت میوه وجود نداشت. با این حال, میوه های رفع گس شده دارای کیفیت و بازار پسندی بالاتری از میوه های تجاری و میوه های شاهد بودند. مقایسه دو روش اندازه گیری غلظت تانن محلول بر طبق نتایج آزمون پانل, روش رسوب پروتئین بر خلاف روش فولین دنیز غلظت تانن محلول را کمتر از مقدار واقعی نشان داد و بنابراین روش مطمئنی در اندازه گیری غلظت تانن محلول میوه خرمالو نمی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مستوفی، یونس، زمانی، ذبیح اله، فتاحی مقدم، محمدرضا، و خادمی، اورنگ. (1387). اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو, رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(4)، 79-89. SID. https://sid.ir/paper/72618/fa

    Vancouver: کپی

    مستوفی یونس، زمانی ذبیح اله، فتاحی مقدم محمدرضا، خادمی اورنگ. اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو, رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(4):79-89. Available from: https://sid.ir/paper/72618/fa

    IEEE: کپی

    یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، و اورنگ خادمی، “اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو, رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 4، pp. 79–89، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72618/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button