APA:
کپیمستوفی، یونس، زمانی، ذبیح اله، فتاحی مقدم، محمدرضا، و خادمی، اورنگ. (1387). اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو, رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(4)، 79-89. SID. https://sid.ir/paper/72618/fa
Vancouver:
کپیمستوفی یونس، زمانی ذبیح اله، فتاحی مقدم محمدرضا، خادمی اورنگ. اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو, رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(4):79-89. Available from: https://sid.ir/paper/72618/fa
IEEE:
کپییونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، و اورنگ خادمی، “اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو, رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 4، pp. 79–89، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72618/fa