APA:
کپیتوکلی پور، حمید، کلباسی اشتری، احمد، و بصیری، علیرضا. (1387). اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان (.Pistacia vera L) و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(4)، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/72619/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، کلباسی اشتری احمد، بصیری علیرضا. اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان (.Pistacia vera L) و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(4):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/72619/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، احمد کلباسی اشتری، و علیرضا بصیری، “اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان (.Pistacia vera L) و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 4، pp. 47–56، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72619/fa