مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

788
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

711
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان (.Pistacia vera L) و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 اثرات پارامترهای دما (40, 50, 60 و 70 درجه سانتیگراد) و سرعت جابجایی هوا (1 و 2 متر بر ثانیه) و همچنین ضخامت بستر 1] 1(تک لایه), 3 و 5 سانتیمتر)[ بر سرعت کاهش رطوبت و شاخص های کیفی فرآورده نهایی, شامل عدد پراکسید و درصد اسیدهای چرب آزاد روغن پسته با استفاده ازخشک کن های آزمایشگاهی با جریان متقاطع بررسی و شرایط بهینه خشک کردن تعیین گردید. با استفاده از نظریه انتشار و قانون دوم فیک, ضرایب نفوذ موثر تعیین و توسط رابطه آرنیوس, میانگین انرژی فعال سازی خشک کردن نیز محاسبه گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توکلی پور، حمید، کلباسی اشتری، احمد، و بصیری، علیرضا. (1387). اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان (.Pistacia vera L) و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(4)، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/72619/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی پور حمید، کلباسی اشتری احمد، بصیری علیرضا. اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان (.Pistacia vera L) و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(4):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/72619/fa

    IEEE: کپی

    حمید توکلی پور، احمد کلباسی اشتری، و علیرضا بصیری، “اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان (.Pistacia vera L) و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 4، pp. 47–56، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72619/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button