APA:
کپیاعتمادی، حلیمه، رضایی، مسعود، و عابدیان کناری، عبدالمحمد. (1387). پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و صنایع غذایی ایران، 5(4)، 67-77. SID. https://sid.ir/paper/72620/fa
Vancouver:
کپیاعتمادی حلیمه، رضایی مسعود، عابدیان کناری عبدالمحمد. پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(4):67-77. Available from: https://sid.ir/paper/72620/fa
IEEE:
کپیحلیمه اعتمادی، مسعود رضایی، و عبدالمحمد عابدیان کناری، “پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 4، pp. 67–77، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72620/fa