Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,257
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

750
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 66

چکیده

 در این پژوهش, اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی میزان رطوبت, عدد پر اکسید و درصد اسیدهای چرب آزاد پسته بررسی گردید . شرایط محیط انبار در چهار سطح دمایی 5, 15, 25 و  35oCو در محدوده رطوبت نسبی 11 تا 87 درصد شبیه سازی شد . اثرات پارامترهای مذکور بر روی شاخص های کیفی در ابتدای دوره و در فاصله های زمانی ثابت 15 روزه در دوره انبار مانی 90 روزه مورد بررسی و سنجش قرار گرفت. تجزیه و تحلیل آماری بر روی یافته ها انجام و شرایط بهینه انبارداری پسته تعیین شد و تغییرات شاخص های کیفی در طول دوره انبار مانی نشان داده شد. با استفاده از مدل سینتیکی واکنش اکسایش چربی پسته, سرعت واکنش به صورت یک معادله دیفرانسیلی مرتبه اول ارایه و ثابت های سرعت واکنش اکسایش اسیدهای چرب پسته در دامنه دمایی 5 تا 35oC در محدوده 0.145 تا0.567/month  تعیین شد. همچنین با استفاده از رابطه آرنیوس, انرژی فعالسازی واکنش معادلEa=31.459 kJ/mol  محاسبه گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توکلی پور، حمید، بصیری، علیرضا، و کلباسی اشتری، احمد. (1387). اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(4)، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/72623/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی پور حمید، بصیری علیرضا، کلباسی اشتری احمد. اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(4):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/72623/fa

    IEEE: کپی

    حمید توکلی پور، علیرضا بصیری، و احمد کلباسی اشتری، “اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 4، pp. 57–66، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72623/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا