APA:
کپینظری، بهروز، حق نظری، سیمین، و بلندی، مرضیه. (1394). فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تاثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 145-153. SID. https://sid.ir/paper/72624/fa
Vancouver:
کپینظری بهروز، حق نظری سیمین، بلندی مرضیه. فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تاثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):145-153. Available from: https://sid.ir/paper/72624/fa
IEEE:
کپیبهروز نظری، سیمین حق نظری، و مرضیه بلندی، “فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تاثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 145–153، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72624/fa