APA:
کپیمهرافشان، لیلا، جعفرپور، سیدعلی، و کابوسی، حامی. (1394). تاثیر روش های مختلف پخت بر روی ویژگی های بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 187-196. SID. https://sid.ir/paper/72625/fa
Vancouver:
کپیمهرافشان لیلا، جعفرپور سیدعلی، کابوسی حامی. تاثیر روش های مختلف پخت بر روی ویژگی های بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):187-196. Available from: https://sid.ir/paper/72625/fa
IEEE:
کپیلیلا مهرافشان، سیدعلی جعفرپور، و حامی کابوسی، “تاثیر روش های مختلف پخت بر روی ویژگی های بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 187–196، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72625/fa