APA:
کپیخضری احمدآباد، محمد، رضایی، مسعود، و اجاق، سیدمهدی. (1394). اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/72633/fa
Vancouver:
کپیخضری احمدآباد محمد، رضایی مسعود، اجاق سیدمهدی. اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/72633/fa
IEEE:
کپیمحمد خضری احمدآباد، مسعود رضایی، و سیدمهدی اجاق، “اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 11–20، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72633/fa