مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,417
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

961
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 20

چکیده

 پوشش پروتئین آب پنیر حاوی 0.5, 1 و 1.5 درصد اسانس آویشن به منظور مهار باکتری های فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان سرد شده مورد استفاده قرار گرفت. آزمایش های میکروبی (بار کل باکتریایی, باکتری های سرمادوست, باکتری های اسید لاکتیک و انتروباکترها)همچنین اندازه گیری مجموع بازهای نیتروژنی فرار و pH به صورت دوره ای هر چهار روز انجام گردید. نتایج نشان داد که پوشش پروتئین آب پنیر حاوی اسانس آویشن توانست از رشد باکتری های فیله جلوگیری نماید. همچنین مقادیر TVB-N و PH نیز در نمونه های پوششی در مقایسه با تیمار شاهد بطور معنی داری پایین تر بودند (p<0.05). از بین تیمارهای مورد استفاده در این تحقیق, تیمار پوششی حاوی 1.5 درصد آویشن موثرترین تیمار بر علیه باکتری های مورد آزمایش بود و در نتیجه توانست زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال (4±2oC) را در مقایسه با تیمار شاهد حداقل به مدت 4 روز افزایش دهد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خضری احمدآباد، محمد، رضایی، مسعود، و اجاق، سیدمهدی. (1394). اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/72633/fa

    Vancouver: کپی

    خضری احمدآباد محمد، رضایی مسعود، اجاق سیدمهدی. اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/72633/fa

    IEEE: کپی

    محمد خضری احمدآباد، مسعود رضایی، و سیدمهدی اجاق، “اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 11–20، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72633/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button