APA:
کپیایوبی، اعظم، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1394). بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 103-112. SID. https://sid.ir/paper/72635/fa
Vancouver:
کپیایوبی اعظم، مظاهری تهرانی مصطفی. بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):103-112. Available from: https://sid.ir/paper/72635/fa
IEEE:
کپیاعظم ایوبی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 103–112، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72635/fa