APA:
کپیصیاد، مصطفی، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و زکی پوررحیم آبادی، اسحق. (1396). تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/72663/fa
Vancouver:
کپیصیاد مصطفی، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، زکی پوررحیم آبادی اسحق. تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(64):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/72663/fa
IEEE:
کپیمصطفی صیاد، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و اسحق زکی پوررحیم آبادی، “تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 64، pp. 93–102، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72663/fa