Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

796
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

730
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 102

چکیده

 هدف این مطالعه, بررسی تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر خصوصیات کیفی فیش فینگر کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال می باشد. فیش فینگرها به طور جداگانه در محلول های پوششی 5% کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و 1.5% مونوگلیسرید,WPC %10  و 2.5% مونوگلیسرید و  WPC %15و 3.5% مونوگلیسرید غوطه ور, بسته بندی و در یخچال (4oC) نگهداری شدند. فراسنجه های شیمیایی pH), PV,(TBA , میکروبی TVC) و (PTC و ارزیابی حسی در روزهای صفر, 3, 6, 9, 12 و 15 اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که با افزایش زمان نگهداری میزان pH کاهش و مقادیر PV و TBA بطور معنی داری (P<0.05) افزایش یافت. میزان بار باکتریایی کل (TVC)  و سرما دوست (PTC) فیش فینگرها هنگام نگهداری در یخچال بطور معنی داری افزایش یافت (P<0.05). نتایج ارزیابی حسی بیانگر کاهش معنی دار خصوصیات حسی فیش فینگرها طی دوره نگهداری بود. بر اساس نتایج این مطالعه می توان بیان نمود که فیش فینگرهای پوشش داده شده با محلول 10 درصد پروتئین آب پنیر- 2.5 درصد مونوگلیسرید نسبت به سایر تیمارها موثرتر بوده و 3 روز بر ماندگاری فیش فینگرها افزود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صیاد، مصطفی، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و زکی پوررحیم آبادی، اسحق. (1396). تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/72663/fa

    Vancouver: کپی

    صیاد مصطفی، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، زکی پوررحیم آبادی اسحق. تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(64):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/72663/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی صیاد، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و اسحق زکی پوررحیم آبادی، “تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 64، pp. 93–102، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72663/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا