APA:
کپیهمایونی راد، عزیز، حاجی اقراری، فرناز، و خداویردی وند کشتیبان، عطا. (1396). بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی کوشاب. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 155-164. SID. https://sid.ir/paper/72664/fa
Vancouver:
کپیهمایونی راد عزیز، حاجی اقراری فرناز، خداویردی وند کشتیبان عطا. بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی کوشاب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(64):155-164. Available from: https://sid.ir/paper/72664/fa
IEEE:
کپیعزیز همایونی راد، فرناز حاجی اقراری، و عطا خداویردی وند کشتیبان، “بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی کوشاب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 64، pp. 155–164، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72664/fa