APA:
کپییقبانی، مسعود، کوچکی، آرش، کریمی، مهدی، مرتضوی، سیدعلی، و میلانی، الناز. (1399). تاثیر افزودن آرد اکسترود شده, صمغ های هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(101 )، 45-57. SID. https://sid.ir/paper/72679/fa
Vancouver:
کپییقبانی مسعود، کوچکی آرش، کریمی مهدی، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز. تاثیر افزودن آرد اکسترود شده, صمغ های هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(101 ):45-57. Available from: https://sid.ir/paper/72679/fa
IEEE:
کپیمسعود یقبانی، آرش کوچکی، مهدی کریمی، سیدعلی مرتضوی، و الناز میلانی، “تاثیر افزودن آرد اکسترود شده, صمغ های هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 101 ، pp. 45–57، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72679/fa