APA:
کپیطورچی رودسری، مهدیس، نجفیان، لیلا، و شهیدی، سیداحمد. (1399). مدل سازی ویژگی های فیزیکی شورتنینگ های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی از روغن ارده کنجد و پالم استئارین. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(99 )، 111-123. SID. https://sid.ir/paper/72690/fa
Vancouver:
کپیطورچی رودسری مهدیس، نجفیان لیلا، شهیدی سیداحمد. مدل سازی ویژگی های فیزیکی شورتنینگ های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی از روغن ارده کنجد و پالم استئارین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(99 ):111-123. Available from: https://sid.ir/paper/72690/fa
IEEE:
کپیمهدیس طورچی رودسری، لیلا نجفیان، و سیداحمد شهیدی، “مدل سازی ویژگی های فیزیکی شورتنینگ های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی از روغن ارده کنجد و پالم استئارین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 99 ، pp. 111–123، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72690/fa