APA:
کپیعبدالهی مقدم، محمدرضا، و رجب زاده، قدیر. (1399). بهینه یابی فرایند استخراج عصاره گل بابونه آلمانی با دی اکسید کربن فوق بحرانی با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(99 )، 177-188. SID. https://sid.ir/paper/72697/fa
Vancouver:
کپیعبدالهی مقدم محمدرضا، رجب زاده قدیر. بهینه یابی فرایند استخراج عصاره گل بابونه آلمانی با دی اکسید کربن فوق بحرانی با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(99 ):177-188. Available from: https://sid.ir/paper/72697/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا عبدالهی مقدم، و قدیر رجب زاده، “بهینه یابی فرایند استخراج عصاره گل بابونه آلمانی با دی اکسید کربن فوق بحرانی با روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 99 ، pp. 177–188، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72697/fa