APA:
کپیقادرمزی، رضا، خسروشاهی، اصغر، تمجیدی، فردین، و عزیزی، محمدحسین. (1398). برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 105-112. SID. https://sid.ir/paper/72708/fa
Vancouver:
کپیقادرمزی رضا، خسروشاهی اصغر، تمجیدی فردین، عزیزی محمدحسین. برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):105-112. Available from: https://sid.ir/paper/72708/fa
IEEE:
کپیرضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی، فردین تمجیدی، و محمدحسین عزیزی، “برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 105–112، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72708/fa