مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

595
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 112

چکیده

 چکیده در این مطالعه برهمکنش الکترواستاتیکی بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه به-ایزوله پروتئین آبپنیر مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از آنالیزهای کدورت سنجی, پتانسیل زتا و بازده کواسرویتها برای تعیین شرایط بهینه کواسرواسیون استفاده شد. سپس خواص کواسرویتهای حاصله توسط بررسی ظاهری, میکروسکوپ های الکترونی و نوریمورد بررسی قرار گرفت. کدورت در نسبت 70: 30 به حداکثر مقدار خود برابر NTU2200 رسید. بیشترین بازده کواسرویتها (67/80 درصد) در pH 4 حاصل شد. نتایج نشان داد که بهترین شرایط کواسرواسیون در نسبت 70: 30 پروتئین به موسیلاژ و pH 4 حاصل میشود. بررسیهای ظاهری و میکروسکوپی نشان دادند که ذرات کواسرویت به شکلمجموعهای از ذرات کوچکتر و کنار هم هستند. عکس SEM نیز نشان داد که ذرات حاصله بعد از خشک شدن ظاهری غیریکنواخت و ناهمگون دارند. این نوع از کواسرویتها را میتوانبهعنوان بافت دهنده, حامل ترکیبات زیست فعال و جایگزین چربی در محصولات غذایی و دارویی بکار برد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قادرمزی، رضا، خسروشاهی، اصغر، تمجیدی، فردین، و عزیزی، محمدحسین. (1398). برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 105-112. SID. https://sid.ir/paper/72708/fa

    Vancouver: کپی

    قادرمزی رضا، خسروشاهی اصغر، تمجیدی فردین، عزیزی محمدحسین. برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):105-112. Available from: https://sid.ir/paper/72708/fa

    IEEE: کپی

    رضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی، فردین تمجیدی، و محمدحسین عزیزی، “برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 105–112، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72708/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button