APA:
کپیسرگلزایی، جواد، و آیینه، سعید. (1398). بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/72709/fa
Vancouver:
کپیسرگلزایی جواد، آیینه سعید. بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/72709/fa
IEEE:
کپیجواد سرگلزایی، و سعید آیینه، “بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 1–12، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72709/fa