APA:
کپیقدس روحانی، محسن، مرتضوی، سیدعلی، مظاهری تهرانی، مصطفی، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1388). بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1)، 85-96. SID. https://sid.ir/paper/72726/fa
Vancouver:
کپیقدس روحانی محسن، مرتضوی سیدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی. بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(1):85-96. Available from: https://sid.ir/paper/72726/fa
IEEE:
کپیمحسن قدس روحانی، سیدعلی مرتضوی، مصطفی مظاهری تهرانی، و سیدمحمدعلی رضوی، “بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1، pp. 85–96، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72726/fa