APA:
کپیرضایی، مسعود، پزشک، سمانه، حسینی، هدایت، و اسکندری، سهیل. (1390). اثر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر (Allium ascalonicum), عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلا. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(28 (ویژه نامه))، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/72734/fa
Vancouver:
کپیرضایی مسعود، پزشک سمانه، حسینی هدایت، اسکندری سهیل. اثر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر (Allium ascalonicum), عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(28 (ویژه نامه)):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/72734/fa
IEEE:
کپیمسعود رضایی، سمانه پزشک، هدایت حسینی، و سهیل اسکندری، “اثر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر (Allium ascalonicum), عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 28 (ویژه نامه)، pp. 47–56، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72734/fa