مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,179
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

706
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر (Allium ascalonicum)، عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلا

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 عصاره های گیاهی, یک منبع آنتی اکسیدانی طبیعی می باشند. نیاز به آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی و دارویی باعث تحقیقات علمی گسترده ای در دهه های اخیر شده است. هدف از این پژوهش, بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره های موسیر و زردچوبه و اثر ترکیبی آنها در به تاخیر انداختن فساد ماهی قزل آلای رنگین کمان بسته بندی شده در خلا نگهداری شده در یخچال 1oC)±4), بود.ماهی های تهیه شده به چهار بخش تقسیم شدند, یک بخش از نمونه ها به عنوان نمونه شاهد در خلا بسته بندی گردید و بخش های دیگر در عصاره موسیر, عصاره زردچوبه و ترکیب آنها غوطه ور و سپس در خلا بسته بندی گردید و در یخچال (4oC) نگهداری شد. ارزیابی شیمیایی مشتمل بر اندازه گیری پرکساید (PV), تیوباربیتوریک اسید (TBA), اسیدهای چرب آزاد (FFA) و پروفیل اسید چرب در یک دوره 20 روزه انجام پذیرفت.بر اساس نتایج حاصل, عصاره های موسیر و زردچوبه و ترکیب آنها به طور معنی داری (0.05>p) اکسیداسیون لیپید را در ماهیان تیمار شده به تعویق انداخت.نتایج حاصل نشان دهنده تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر و عصاره زردچوبه و ترکیب آن ها بر قزل آلای رنگین کمان و افزایش عمر ماندگاری نمونه های تیمار شده با عصاره ها بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، مسعود، پزشک، سمانه، حسینی، هدایت، و اسکندری، سهیل. (1390). اثر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر (Allium ascalonicum), عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلا. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(28 (ویژه نامه))، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/72734/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی مسعود، پزشک سمانه، حسینی هدایت، اسکندری سهیل. اثر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر (Allium ascalonicum), عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(28 (ویژه نامه)):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/72734/fa

    IEEE: کپی

    مسعود رضایی، سمانه پزشک، هدایت حسینی، و سهیل اسکندری، “اثر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر (Allium ascalonicum), عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 28 (ویژه نامه)، pp. 47–56، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72734/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button