مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

986
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

797
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژن های غذایی

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 91

چکیده

 در این تحقیق عصاره جلبک Entromorpha intestinalis با استفاده از حلال های آب, کلروفرم, متانول, اتانول, هگزان و استون استخراج گردید و خاصیت ضدباکتریایی و ضد قارچی این عصاره ها با استفاده از روش اصلاح شده انتشار دیسک مورد ارزیابی قرار گرفت. میکروارگانیسم های مورد بررسی شامل باکتری های گرم مثبت Lactococcus lactis, Listeria monocytogenes, Bacillus subtilis, باکتری گرم منفی Escherichia coli و قارچ Candida albicans بودند. بر اساس نتایج این تحقیق, برای باکتری L. lactis عصاره های متانولی و هگزانی دارای بهترین اثر ممانعت کنندگی بودند (p<0.05). عصاره متانولی و عصاره اتانولی نیز بهترین عصاره ها برای مهار باکتری L. monocytogenes بودند (p<0.05). اما برای سایر میکرواورگانیسم های مورد بررسی در این تحقیق, عصاره استونی بهترین هاله های بازدارندگی رشد را ایجاد نمود (p<0.05). با توجه به نتایج این پژوهش عصاره جلبک E. intestinalis دارای فعالیت ضدباکتری و ضدقارچی خوبی بر علیه میکروارگانیسم های مورد بررسی بوده و می تواند به عنوان یک ماده ضدمیکروبی طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خضری احمدآباد، محمد، رضایی، مسعود، و ذوالفقاری، مهدی. (1395). مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژن های غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 81-91. SID. https://sid.ir/paper/72741/fa

    Vancouver: کپی

    خضری احمدآباد محمد، رضایی مسعود، ذوالفقاری مهدی. مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژن های غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):81-91. Available from: https://sid.ir/paper/72741/fa

    IEEE: کپی

    محمد خضری احمدآباد، مسعود رضایی، و مهدی ذوالفقاری، “مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژن های غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 81–91، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72741/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button