APA:
کپیپورحاجی، فاطمه، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1395). بررسی اثر نسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی, رئولوژیکی و حسی کرم ارده. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 195-203. SID. https://sid.ir/paper/72747/fa
Vancouver:
کپیپورحاجی فاطمه، مظاهری تهرانی مصطفی. بررسی اثر نسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی, رئولوژیکی و حسی کرم ارده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):195-203. Available from: https://sid.ir/paper/72747/fa
IEEE:
کپیفاطمه پورحاجی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بررسی اثر نسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی, رئولوژیکی و حسی کرم ارده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 195–203، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72747/fa