APA:
کپیامیری چایجان، رضا، و علائی، بهنام. (1395). مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلا. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 107-116. SID. https://sid.ir/paper/72751/fa
Vancouver:
کپیامیری چایجان رضا، علائی بهنام. مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):107-116. Available from: https://sid.ir/paper/72751/fa
IEEE:
کپیرضا امیری چایجان، و بهنام علائی، “مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 107–116، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72751/fa