APA:
کپیصدفی، منیره، خورشیدپور، بیژن، و هاشمی روان، مهناز. (1396). بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 209-225. SID. https://sid.ir/paper/72761/fa
Vancouver:
کپیصدفی منیره، خورشیدپور بیژن، هاشمی روان مهناز. بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):209-225. Available from: https://sid.ir/paper/72761/fa
IEEE:
کپیمنیره صدفی، بیژن خورشیدپور، و مهناز هاشمی روان، “بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 209–225، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72761/fa