Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,514
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

906
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید میکروالیاف پروتئینی زئین با استفاده از فرآیند الکتروریسی

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 116

چکیده

 میکرو الیاف زیست تخریبپذیر و خوراکی زئین با استفاده از حلال اسید استیک تهیه شد. با تغییر غلظت محلول زئین, ولتاژ الکتروریسی, فاصله بین نوک سوزن و جمع کننده و سرعت جریان محلول میتوان میکرو الیاف بدون مهره و یکنواخت تولید نمود. غلظت محلول زئین در سه سطح 30 w/v % و 26, 22, ولتاژ فرآیند الکتروریسی در سه سطح30 kV  و 20, 10, فاصله بین نوک سوزن و جمع کننده در سه سطح 20 cm و 15, 10 و سرعت جریان در سه سطح 12 ml/h و 8, 4 مطالعه شدند. تاثیر پارامترها بر الکتروریسی محلول زئین در قالب طرح مرکب مرکزی (CCD) بررسی و به روش سطح پاسخ (RSM) مدل سازی و تجزیه و تحلیل شدند. بر اساس نتایج این پژوهش, غلظت زئین تاثیر معنی داری (P<0.0001) بر مورفولوژی و قطر الیاف دارد. بطوریکه با افزایش غلظت محلول زئین, الیاف با مورفولوژی فاقد مهره و یکنواخت تولید شد و قطر الیاف نیز افزایش یافت. همچنین, ولتاژ تاثیر معنی داری (P<0.0001) بر قطر الیاف داشت. بطوریکه با افزایش ولتاژ, قطر الیاف نیز افزایش یافت.سرعت جریان و فاصله بین نوک سوزن و جمع کننده تاثیر معنی داری بر قطر الیاف نداشت. در این پژوهش, تاثیر غلظت محلول و پارامترهای فرآیندی بر مورفولوژی الیاف حاصل بررسی گردید. الیاف حاصل از زئین را می توان در صنایع غذایی برای مصارف مختلف به ویژه بسته بندی و انکپسولاسیون استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میری، محمدامین، حبیبی نجفی، محمدباقر، موفق، جبرائیل، نجفی، مسعودنجف، قرآنی، بهروز، و کوچکی، آرش. (1396). تولید میکروالیاف پروتئینی زئین با استفاده از فرآیند الکتروریسی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 105-116. SID. https://sid.ir/paper/72777/fa

    Vancouver: کپی

    میری محمدامین، حبیبی نجفی محمدباقر، موفق جبرائیل، نجفی مسعودنجف، قرآنی بهروز، کوچکی آرش. تولید میکروالیاف پروتئینی زئین با استفاده از فرآیند الکتروریسی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):105-116. Available from: https://sid.ir/paper/72777/fa

    IEEE: کپی

    محمدامین میری، محمدباقر حبیبی نجفی، جبرائیل موفق، مسعودنجف نجفی، بهروز قرآنی، و آرش کوچکی، “تولید میکروالیاف پروتئینی زئین با استفاده از فرآیند الکتروریسی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 105–116، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72777/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا