Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,310
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

666
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی سویا به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 199 | صفحه پایان 207

چکیده

 هدف از انجام این پژوهش تولید پروتئین هیدرولیز شده ی سویا با بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی از طریق هیدرولیز آنزیمی ایزوله پروتئین سویا بود. پروتئین هیدرولیز شده ی سویا از طریق هیدرولیز آنزیمی, توسط آنزیم آلکالاز 2,4 L تهیه گردید و عوامل موثر در هیدرولیز, جهت دست یابی به بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدها توسط روش سطح پاسخ (RSM) با طرح مرکب مرکزی (CCD) با استفاده از نرم افزار Design Expert بهینه سازی شدند. اثرات ترکیبی دما, زمان و فعالیت آنزیم به عنوان سه متغیر مستقل در هیدرولیز, بر قابلیت مهار رادیکال آزاد سوپراکسید توسط معادله درجه دوم برازش گردیدند. مدل رگرسیونی مشخص کننده ی ناحیه ای با بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی (بیش از 62.8 درصد) در شرایط بحرانی منطبق با دمای 49.71 درجه سانتی گراد, زمان 117.45 دقیقه و فعالیت آنزیمی 66.27 واحد آنسون بر کیلوگرم بود. نتایج نشان داد که پروتئین هیدرولیز شده ی سویا می تواند قابلیت کاربرد در فرمولاسیون مواد غذایی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی و نیز استفاده های دارویی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اعتمادی، مائده، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و مقصودلو، یحیی. (1396). بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی سویا به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 199-207. SID. https://sid.ir/paper/72782/fa

    Vancouver: کپی

    اعتمادی مائده، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، مقصودلو یحیی. بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی سویا به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):199-207. Available from: https://sid.ir/paper/72782/fa

    IEEE: کپی

    مائده اعتمادی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و یحیی مقصودلو، “بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی سویا به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 199–207، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72782/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا