APA:
کپیاعتمادی، مائده، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و مقصودلو، یحیی. (1396). بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی سویا به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 199-207. SID. https://sid.ir/paper/72782/fa
Vancouver:
کپیاعتمادی مائده، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، مقصودلو یحیی. بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی سویا به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):199-207. Available from: https://sid.ir/paper/72782/fa
IEEE:
کپیمائده اعتمادی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و یحیی مقصودلو، “بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی سویا به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 199–207، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72782/fa