APA:
کپینوری، مهران، ناصحی، بهزاد، و آبدانان مهدی زاده، سامان. (1396). مدل سازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگی های بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 285-299. SID. https://sid.ir/paper/72783/fa
Vancouver:
کپینوری مهران، ناصحی بهزاد، آبدانان مهدی زاده سامان. مدل سازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگی های بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):285-299. Available from: https://sid.ir/paper/72783/fa
IEEE:
کپیمهران نوری، بهزاد ناصحی، و سامان آبدانان مهدی زاده، “مدل سازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگی های بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 285–299، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72783/fa