APA:
کپینجف نجفی، مسعود، کول آبادی، زهره، و رشیدی، حسن. (1398). اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بستنی وانیلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 367-377. SID. https://sid.ir/paper/72802/fa
Vancouver:
کپینجف نجفی مسعود، کول آبادی زهره، رشیدی حسن. اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بستنی وانیلی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):367-377. Available from: https://sid.ir/paper/72802/fa
IEEE:
کپیمسعود نجف نجفی، زهره کول آبادی، و حسن رشیدی، “اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بستنی وانیلی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 367–377، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72802/fa