APA:
کپیکوشکی، محمدرضا، عزیزی، محمدحسین، و حجازی، محمدامین. (1389). تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 99-108. SID. https://sid.ir/paper/72814/fa
Vancouver:
کپیکوشکی محمدرضا، عزیزی محمدحسین، حجازی محمدامین. تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):99-108. Available from: https://sid.ir/paper/72814/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا کوشکی، محمدحسین عزیزی، و محمدامین حجازی، “تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 99–108، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72814/fa