Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,854
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

731
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 108

چکیده

 در این پژوهش تولید کنسانتره آب گوجه فرنگی درخط تولید نکتار میوه جات با استفاده از امکانات موجود مورد مطالعه قرار گرفت. ابتدا آب گوجه فرنگی تولید و سپس به صورت آزمایشگاهی تحت خلا بالا در دمای زیر 50 درجه سانتی گراد تا بریکس 20.25 تغلیظ گردید. به منظور مطالعه خصوصیات کیفی کنسانتره و آب گوجه فرنگی, فراورده کنسانتره بازسازی و آزمایش های فیزیکی و حسی شامل رنگ,ظاهر,قوام و طعم بر روی آن ها انجام گرفت. نمونه ها پس از یک و سه ماه نگهداری در دماهای 4 و 25 و 35 درجه سانتی گرادبررسی شدند. نتایج نشان داد که خط تولید نکتار میوه جات اثر معنی داری بر رنگ و محتوای ویتامین ث آب گوجه فرنگی دارد. اما با اضافه نمودن برخی تجهیزات, تولید کنسانتره و آب گوجه فرنگی با کیفیت بالا در این خط مقدور است. هم چنین مشخص شد که تغلیظ آب گوجه فرنگی اثر معنی داری بر کیفیت فراورده بازسازی شده ندارد و 97 درصد محتوای ویتامین ث آن بدون تغییر باقی می ماند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کوشکی، محمدرضا، عزیزی، محمدحسین، و حجازی، محمدامین. (1389). تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 99-108. SID. https://sid.ir/paper/72814/fa

    Vancouver: کپی

    کوشکی محمدرضا، عزیزی محمدحسین، حجازی محمدامین. تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):99-108. Available from: https://sid.ir/paper/72814/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا کوشکی، محمدحسین عزیزی، و محمدامین حجازی، “تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 99–108، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72814/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا