APA:
کپیعالم زاده، طیبه، محمدی فر، محمدامین، عزیزی، محمدحسین، و قناتی، کیاندخت. (1389). تاثیر دو گونه صمغ کتیرای ایرانی (اصفهان و اسفراین) بر ویژگی های رئولوژیک سس مایونز. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 127-141. SID. https://sid.ir/paper/72826/fa
Vancouver:
کپیعالم زاده طیبه، محمدی فر محمدامین، عزیزی محمدحسین، قناتی کیاندخت. تاثیر دو گونه صمغ کتیرای ایرانی (اصفهان و اسفراین) بر ویژگی های رئولوژیک سس مایونز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):127-141. Available from: https://sid.ir/paper/72826/fa
IEEE:
کپیطیبه عالم زاده، محمدامین محمدی فر، محمدحسین عزیزی، و کیاندخت قناتی، “تاثیر دو گونه صمغ کتیرای ایرانی (اصفهان و اسفراین) بر ویژگی های رئولوژیک سس مایونز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 127–141، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72826/fa