APA:
کپیاحمدی اقدم، عفت، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، جهانگیری، فرج، و بدبدک، صمد. (1395). اثر عصاره رزماری بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(50)، 33-39. SID. https://sid.ir/paper/72834/fa
Vancouver:
کپیاحمدی اقدم عفت، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، جهانگیری فرج، بدبدک صمد. اثر عصاره رزماری بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(50):33-39. Available from: https://sid.ir/paper/72834/fa
IEEE:
کپیعفت احمدی اقدم، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، فرج جهانگیری، و صمد بدبدک، “اثر عصاره رزماری بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 50، pp. 33–39، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72834/fa