APA:
کپیافشاریان طرقبه، سونیا، شیخ الاسلامی، زهرا، و عطایی صالحی، اسماعیل. (1395). تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک, حسی و میکروبی کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(50)، 133-143. SID. https://sid.ir/paper/72835/fa
Vancouver:
کپیافشاریان طرقبه سونیا، شیخ الاسلامی زهرا، عطایی صالحی اسماعیل. تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک, حسی و میکروبی کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(50):133-143. Available from: https://sid.ir/paper/72835/fa
IEEE:
کپیسونیا افشاریان طرقبه، زهرا شیخ الاسلامی، و اسماعیل عطایی صالحی، “تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک, حسی و میکروبی کیک روغنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 50، pp. 133–143، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72835/fa